stoineff

Пазарджик е в шок от смъртта на Татяна Стоилова (Снимки)

Последни новини.

В момента край жилищната кооперация и районът около Моста на Лютата, където живее Татяна Стоянова има засилено полицейско присъствие.


 Пристигналата на място линейка единствено е констатирала смъртта на 34-годишната жена.



Според официалната информация тя е застреляна в главата с два куршума, съобщава pa-media.net. На място се провеждат процесуални действия, включително и щателен оглед в присъствието на прокурор, на директора на областната дирекция на МВР, заместник-директора, както и полицаи от екипите на Криминална полиция и на Районното управление.



Проверява се за наличие на камери и записи. Татяна Стоянова не е подавала сигнал да е заплашвана, потвърди Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик. Районът, в който е станало убийството е оживен, полицията разпитва и за свидетели на престъплението.

„Татяна я познавам лично, един кадърен, много комуникативен човек. Вторият мандат на кмета Тодор Попов се дължи на нея. Млад човек, имаше добро бъдеще.” Така експертът по сигурността Арлин Антонов, който изкара и мандат в общинския съвет на Пазарджик коментира новината за разстрела на Татяна Стоянова.

Според него убийството й няма политически мотиви. „Трябва да се търси нещо лично. Знам, че не беше омъжена. Живееше с един господин. Много стойностен човек беше, работили сме заедно, когато аз бях общински съветник”, разкрива още Арлин Антонов.

Като експерт по сигурността той коментира и начина, по който е извършено убийството: „Явно е била причаквана. Блокът на Татяна е много голям, там винаги има хора наоколо. Работят магазини, наблизо има спирка. Точно в този час се прибират и учениците, чудно как не е пострадал някой.”

Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов - Татяна Стоянова, беше застреляна днес около 19.30 часа на прибиране в жилището си. Била е издебната в момент, в който е слязла от колата, за да отвори вратата на гаража.

related

Пловдив 3058539002124274163

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item