stoineff

Кметът на Пазарджик, изключва убийството на ПР- ката му да е свързано с работата и

Въпреки тежката загуба кметът на Пазарджик се срещна с медиите и им отговори на всички въпроси свързани с убийството на Татяна Стоянова. 

Пред журналистите Тодор Попов заяви, че иска да избегне спекулациите по темата.

За него Татяна е била професионално подготвен, отговорен човек и това, което се случи снощи не е свързано с работата и. Кметът уточни, че тя е била обикновен общински служител с малко по-високо ниво в администрация, чиято задача е била да координира работата на отделните звена и съответно работата на Общината с медиите. Тодор Попов поясни, че тя не е споделяла за заплахи или че се страхува. Той каза на медиите, че не е бил толкова близък с нея, за да знае подробности за личния и живот.


Пред медиите Попов изнесе информация, че срещу нея е стреляно повече от пет пъти, а огледът на местопрестъплението е продължил повече от пет часа.

Кметът на Пазарджик обясни, че самият той никога не е бил заплашван и, че ако някой е искал да го предупреди, днес той нямаше да говори с медиите.

related

Регионални 6596851902204634465

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item