stoineff

Самоуби се комисар, разследващ нападението над „Шарли ебдо”

Комисар, разследващ терора в Париж, е намерен мъртъв, съобщава lifenews.ru, като се позовава на френски медии. 

Полицаят Елрик Фреду е открит в кабинета си. Той взима решение да се самоубие само няколко часа, след като приключва заложническата драма, а братята Куаши са убити.
Фреду трябвало да разговаря със семействата на загиналите журналисти. Комисарят така и не успява да довърши доклада си за нападението на братята терористи над редакцията на „Шарли ебдо”. Предполага се, че не е издържал на напрежението и чувството за вина.


45-годишният комисар започва кариерата си през 1997 г. като офицер в регионалния отдел на полицията. За няколко години успява да израсте в кариерата. Баща му също е полицай, а майка му била медицинска сестра. Елрик бил женен, но нямал деца. От полицията в Париж не казват какви точно са мотивите колегата им да вземе решение да сложи край на живота си.
Колегите му казват, че през последните месеци бил подтиснат. През ноември 2013 г. той намира трупа на колегата си, който също се самоубива. Двамата били близки и на една и съща възраст.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item