stoineff

Километрични опашки и адски задръствания на магистрялите в посока София

150 000 автомобила ще налазят автомагистралите в посока София днес. 

Очаква се на входа на столицата да се образуват километрични опашки от мераклии да се приберат след празниците. Това прогнозира директорът Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов.
Той препоръчва пътуванията да се планират за по-ранните часове, тъй като към 17 ч. на входа на София вече ще има тапи, съобщава "Телеграф". От столичния КАТ очакват най-натоварено да е движението по "Цариградско шосе", както и на входа на София при Владая.


Най-много леки коли - около 90 000, тръгват от провинцията. Според Драганов това са хората, които са празнували при близките и приятелите си. В същото време около 60 000 души са прекарали Коледа и Нова година по родните курорти. Повечето също ще пътуват днес.

Няколко хиляди автомобила се очакват да се приберат и от чужбина. Зад граница са празнували 160 000 българи, от които 15 000 се върнаха вчера. От МВР съобщават, че се очакват големи струпвания по границата с Гърция и Сърбия.

related

София 8637084267484743843

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item