stoineff

Глоба от 500 лв. за син малтретирал майка си

Син побойник отнесе глоба в размер на 500 лв. заради системен тормоз и побой над майка си. Решението за това взе съдия Чавдар Тодоров от Кюстендилския районен съд, съобщава „Монитор”.


Семейната драма започнала още преди години, когато момчето разбира, че е осиновено, и започва да налага родителите си с юмруци. Последният бой, който нанесъл Любомир Н., е от края на миналата година.

След пререкания между майката и сина се стигнало до полиция. Разгневен от случилото се, младия мъж изчакал да си тръгнат униформените, изкарал майка си на снега и започнал да я налага с пръчка. След случая жената била цялата насинена, но нямала възможност да отиде на лекар.

Едва на 8 януари потърсила медицинска помощ. По делото е представено и медицинско, което удостоверява зверския побой над майката. От показанията на свидетели пред съда се установило също така, че е налице системен тормоз. Причината била, че Любомир не желае да работи и постоянно иска пари от майка си.

В случаите, когато откаже да му даде, й нанася побой, какъвто е последният случай от 30.12.2014 г. С решение на съда синът побойник ще бъде изведен от семейното жилище. Отделно от това на него му се забранява да се доближава до майка си за срок от 18 месеца.

Това не е първият случай на осъден по Закона за домашното насилие през тази година. Само преди три дни съпруг побойник беше изведен от семейното жилище, а съдът наложи ограничителна заповед и глоба в размер на 250 лв.

related

новини бг 6159589925353936226

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item