stoineff

Каракачанов катастрофира на път за Карлово

За катастрофата, която претърпях на път за Карлово, е виновен водачът на другата кола, който бе пиян. 


Само бързата реакция на шофьора от НСО предотврати по-сериозен инцидент. Това обяви пред БЛИЦ заместник-председателят на Народното събрание Красимир Каракачанов.
„Просто един симпатяга излезе странично на пътя, не спря на знак „Стоп” и спря на главния път. Само професионалната реакция предотврати по-сериозен инцидент, при който можеше да има жертви”, каза Каракачанов.


Той добави, че след инцидента на място веднага е дошъл патрул на КАТ, който е описал ситуацията и е тествал шофьорите за алкохол.

„Оказа се, че симпатягата е с 1,6 промила алкохол в кръвта. Няма документи. Книжката му е взета през 2008 година. Най-вероятно пак поради употреба на алкохол. Джигит пълен. Аз го питам: „Какво си пил?” Той ми отговаря: „Каквото си искам!” Едвам излезе от колата. Пак ще кажа, че белята можеше да е доста по-голяма, но професионалната реакция на шофьора от НСО я предотврати”, завърши Каракачанов и добави, че има щети и по двете коли

related

Политика 2655722306183637406

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item