stoineff

Наталия Кобилкина взриви мрежата с обръщение към майките

Наталия Кобилкина отново предизвика фурор в социалните мрежи след публикация във Фейсбук. Доста жени коментираха двустранно изказването на сексоложката. Ето и текста без редакторска намеса:

Милите ми жени-майки!

виждам често в коментари и съобщения мисли за това как суета е грешна, как ако преследваме лично щастие пренебрегваме децата, а те са най-важното...

Защо мислите, че за деца ти е лошо да имат красива, уверена, щастлива майка? Нищо не помага толкова на деца, колкото енергия на щастие в нас! Така и те получават смелост и воля да търсят щастие. Да бъдат красиви, желани, обичани. Да бъдат уверени в своя кожа.
Докато си мъчим да пренебрегваме това, което ни радва в тяхно име, ние осакатяваме тяхната вяра. Даваме им модел на отрицание на себе си. Вибрация на щастие не може да се имитира! Като си сложиш щастлива усмивка само заради тях, няма да заблудиш детското сърце. То винаги знае.

Когато те види сияйна и доволна, заредена с енергия и самочувствие - дете ще е щастливо, защото майка е щастлива. И защото то няма да носи товар на вашите "жертви" заради него. Вие искате ли да носите такъв товар? Как някой се жертвал заради вас и отлагал своето щастие?

Ако не искате - не давайте този товар на децата! Той тежи много повече от 1 час ваше отсъствие, в което ще се поглезите и направите красива... Помислете, преди просто да отхвърлите тази мисъл. Спомнете си как вие бяхте деца и искахте майка ви да е щастлива... Спомнете това!

related

новини бг 4818277325310238612

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item