stoineff

Известният финансист Михаил Долматов изнасилил 15 годишна

Известен руски финансист е обвинен в изнасилване на 15-годишна. Мъжът се запознал с момичето в социалната мрежа и я поканил "на разговор" в московски хотел. 


Според обвинението зам.-директорът на Финансово-счетоводната компания Михаил Долматов обаче завел непълнолетната не в офиса си, а в тузарския хотел и там я изнасилил.


"Той ме добави в социалната мрежа "ВКонтакте" и ми каза, че има вакантно място в неговата компания. Срещнахме се и тръгнахме за офиса. По пътя изобщо не говорехме за работа, повече ме разпитваше за моите интереси и увлечения", разказва пред Lifenews.ru Настя К.

"Пристигнахме пред хотела и той ме покани да се качим в стаята му. Щом влязохме, започна да ме съблича. Съпротивлявах се, казвах му, че не трябва да прави това, но той не ме чуваше", казва още момичето.

След като Михаил Долматов и Настя излезли от хотела, мъжът я заплашил да не казва на никого за случилото се. Майката на момичето обаче видяла в какво състояние се прибира дъщеря й, разпитала я и Настя й признала всичко.

Жената веднага подала заявление в прокуратурата на Москва. Съдът е определил временна гаранция домашен арест за 2 месеца, докато текат оперативно-процесуалните действия.

Михаил Долматов е признал вината си, но е заявил категорично, че не е насилвал момичето, а всичко е било по взаимно съгласие.

related

новини 3875410820651988814

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item