stoineff

Приложение помага на учениците да учат уроците си през телефона.

Приложение помага на учениците да учат уроците си през телефона.

Новите технологии дават нови възможности който трябва да се използват за да се правят нещата по нов начин. 

Образователният уеб сайт www.ShcoolGun.Eu , помога на учениците от V до VIII клас да имат онлайн достъп до учебния материал , да могат да прочетат или научат уроците си на всякъде без да носят учебници докато са на кафе, на почивка или докато пътуват към училище.

Дизайна е направен така че да не трябва да се чака да се зарежда нова страница, да е удобно за навигация и бързо да се стига и да се намира това което се търси.
Разполага с вградена търсачка която показва резултатите за съответния клас и предмет и дава бърз достъп до търсените думи , имена, години, или събития. Приложението е риспонсив и се отваря както от компютър така и от таблет, или телефон. В комбинация с търсачката ако се готвиш за тест за секунди може да се намери отговора в урока. За това сайта се казва SchoolGun.

Друг образователен сайт www.PomniLesno.Eu, също помога на учениците от IV до VI клас, лесно да запомнят учебния материал и да придобият трайни познания по съответният предмет. За бързото научаване и зaпомняне е използван метода на Мисловните Карти. Те са друг начин за помнене, или преговор на материала чрез образи и картини, с които е много по-лесно да се научат уроците, отколкото да се четат по една или две страници.


related

Технологии 2944786437106849869

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item