stoineff

Екзекутираха Стефан Техов - Сарафина в Пловдив

Последни новини. Застреляха 65-годишния Стефан Техов, по прякор Даскала в района на спортното училище в Пловдив тази вечер. 

Полицията отцепва района и прави оглед на мястото за оръжието на убийството. Случаен минувач е открил трупа на застреляния. Той съобщил, че е намерил труп на мъж на бул. "6-ти септември". Разследващите са установили, че става въпрос за 65-годишния Стефан Техов, който живеел в близост до мястото, където е убит.

Сарафина е бил добре известен в Пловдив. Повечето хора го описват като "точен човек". Държал е чейндж бюро в центъра на Пловдив. Имал е и заложна къща.



Справка в търговския регистър показва, че е участвал в две дружества. Едното е еднолично, а в другото той е съдружник с адвокат Иван Петров. Фирмата се занимава с производство, преработка и търговия със зърнени продукти.

Стефан Техов - Сарафина не е имал регистрация в полицията. Към момента се прави оглед на местопрестъплението. Източници разкриха, че килърът е бил сам - за това поне сочат намерените до момента следи.

Това е второто поръчково убийство в рамките на няколко дни в Пловдив след разстрела на Димитър Стоянов - Лудия, който бе ликвидиран с куршуми в гърдите и корема.



related

Пловдив 6558495840054957183

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item