stoineff

Ицо Стружката е убит в Гърция

Люлинският наркобос Христо Вертерян-Ицо Исуса, е убит в Гърция. Този оперативен сигнал постъпил официално преди дни в службитеза сигурност, пише "Телеграф". Ицо Исуса или Стружката, както го наричаха дилърите в столичния квартал, се издирва от Интерпол от пет години, а за него има издадена и европейска заповед за арест.

От близо пет години обаче никой не го е виждал, нито чувал. Източникът на спецслужбите бил категоричен, че наркобосът вече не е между живите.

Смята се, че поръчката за убийството дошла от още по-мастит играч в наркобизнеса. 

"Исус е успял да открадне от него повече от 250 000 лева, които запазил в тайна. В този бранш обаче тайни няма, а и сумата е достатъчно дебела. Човекът разбрал и просто поръчал Исуса", коментира спецагент.
ico-isusa-ubit-v-gurcia

След като големият наркобос разбрал в чии джобове са потънали парите, Стружката забегнал в Гърция. 

По същото време той беше погнат и от МВР заради подозрения, че изпратил фенове от "Левски-Запад" на студентските протести през 2009 г. Малко преди да го арестуват в жилището му в "Люлин" той изчезнал. 

related

София 73237101725858476

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item