stoineff

Арестуваха автожамбазина Яро след гонка с полицията в София

Автоджамбаз, издирван от половин Европа за кражба на коли, беше арестуван до летище София след зрелищна гонка с полицията, при която блъсна две патрулки.

 Ярослав Димитров, познат в подземния свят като Яро, бил сгащен зад волана на гепено тузарско “Ауди“ във фаталния петък, 13-ти, а в последствие пуснат с мярка „подписка“.
За екшъна, разиграл се около 20 часа, разказаха пред „Телеграф“ свидетели, котио в този момент са били в чакалнята на аерогарата. От МВР потвърдиха за случая, от съда уточниха, че Ярослав е пуснат с мярка „подписка“ в неделя.



„Смрачаваше се. Изведнъж видяхме как полицейски коли пресичат пътя на луксозно тъмно „Ауди А6“. От тях изскочиха маскирани ченгета и извлякоха от колата един мъж. След това му сложиха белезници и го отведоха. Всички се скупчихме пред аерогарата, за да гледаме“, разказва Ваня Иванова, която по това време изпращала мъжа си в командировка.

На десетина метра по-надолу ченгетата приклещили още един мъж и също го закопчали. Хо-късно се оказало, че това е съучастник на Яро – Митко Дебелия, уточняват запознати със случая. По думите им, докато бягал с гепеното „Ауди“, Яро ударил две полицейски коли, които се нагънали като ламарини.

Автоджамбазинът имал европейска заповед за арест в три държави - Италия, Словения и Испания още миналата пролет, където свивал луксозните лимузини на чужденците. Столичното 4 РПУ също издирвало Яро за идентично престъпление. Димитров имал дебело досие, в което записал куп автокражби и кражби от апартаменти.

related

София 8845503295938294211

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item