stoineff

Бъдете различни

shoes

Актуалните дрехи и дамски обувки били винаги са една добра инвестиция. Ако имате нужда от нещо ново и сте на шопинг, но се двоумите за цената на дадения артикул, помислете добре преди това има ли с какво да го носите и колко време бихте искали да го носите. Ако например си купувате дамски летни ботуши само за един сезон, то тогава не се харчете излишно. Но ако мислите, че ще можете да ги носите повече време, то тогава инвестицията наистина си заслужава. Трябва да сте убедени, че за едно качествено изделие плащате в пъти по- малко отколкото за такова, което е само за един сезон.

 Ако се стремите към безупречен външен вид през всеки сезон от годината, задължително наблегнете на високите токове. Дамските обувки с токове винаги привличат мъжките погледи и не само тях, а погледите на жените и най- вече на тези жени, които не могат да ходят с високи обувки. Затова не се страхувайте да рискувате, да експериментирате и да нарушавате редовно правилата, за да имате един добър и различен външен вид.


 Много жени избягват да носят обувки с високи токове, но нямат опит, не са свикнали или се страхуват от тях. Те не обичат да експериментират и обикновено наблягат на черните класически дамски обувки - сандали, боти, ботуши и т. н. с нисък ток. Не се сливайте с тълпата. Бъдете различни, бъдете уникални. Съчетавайте смело цветни дрехи с цветни обувки, не е задължително те да са в един и същи тон, можете да вмъкнете различни принтове. Използвайте фантазията си и разчупете външния си вид- бъдете истинска дама, а не захлупена  селянка.  Експериментирайте и с косата си. Не бъдете като всички останали приятелки. Сменете си прическата, облечете най- новите си дрехи, обуйте новите си високи дамски обувки на платформа или висок ток, сложете си стилни бижута и покорете мъжките сърца!

related

Стоки и услуги 4980184311405260811

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item