stoineff

Пиян шофьор блъска жена и децата и в Карлово

Пиян шофьор на рейс помете кола с деца в Карлово. Катастрофа е станала тази сутрин на улица „Васил Караиванов” в града, съобщава  БЛИЦ цитирайки  Весела Сотирова.


 Тя е шофирала „Форд”-а си, а вътре са били двете й малки деца. Неочаквано автобус на фирма „Магистрали”, който е бил спрял, за да свали около 50 ученици, е тръгнал на заден ход и е блъснал колата.
"Изкарахме си ума, в стрес сме. Едното от децата ми, което лекувах дълго време, отново трябва да посещава болниците, защото е особено уплашено и не спира да трепери. Разминахме се с ужасна трагедия", кръсти се Весела Сотирова.

Шофьорът на автобуса е на 54 години и се казва Мюмюн Мурад Мурад от близкото село Розино. Дрегерът за алкохол е отчел 0,7 промила алкохол в кръвта.

От полицията потвърдиха за инцидента и обясниха, че Мурад ще понесе административна глоба и ще му бъде отнета книжката. Как може да караш 50 деца и да се качиш зад волана пил, цъкаха с език хората, станали свидетели на ужаса, който за щастие се размина без жертви.

Виновният водач е дал обяснение, че тръгнал на заден, без да погледне какво има зад него, защото бил изпуснал пресечката, където трябвало да свали учениците. Няма пострадали, но майката и двете деца са много уплашени.

related

Регионални 651551319775695445

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item