stoineff

Детската пижама – важна за здравия сън


Как да изберем детска пижама


Детските дрехи са много по-важни, отколкото смятат повечето хора. Да, малчуганите не се вълнуват особено от това с какво са облечени, до определена възраст е така.

Има обаче една по-специална дреха, която е много лична – пижамата. Тя е може да бъде забавна, нежна или смешна, но е важно да бъде комфортна.
Детска пижама

През студените зимни дни нейната роля има и чисто психологическо значение. Създава усещане за уют и топлина.

Независимо от сезона навън, при избирането на детска пижама има някои критерии, които трябва да бъдат спазени.

Това са:

* Материи – задължително изберете такива с по-висок процент памук. Той е естествен материал и позволява на кожата да диша, а е и много приятен на допир.

* Сезон – за лятото се спрете на детски пижами с късо ръкавче и крачол. През зимата дългите крачоли и ръкавчета са задължителни, но може да избирате между модели с ватирана вътрешност или без.

* Цвят – тук вече имате огромна свобода. Цветове, щампи, апликации, къдрички… Всичко зависи от предпочитанията на детето и вашите собствени. Момиченцата предпочитат розовите дрешки (и всичко останало), но не е задължително да бъдат едноцветни. Може да комбинирате с кремаво, зелено, лилаво. За момченцата са подходящи сините, зелените и сивите цветове.

Детската пижамка не е само дреха. Тя може да бъде част от вечерния ритуал на вашето дете. Включване на забавни игри, например гъделичкане, може да бъде завършека на деня, изпълнен с емоции и игри. Меката детска пижама ще направи съня спокоен, пълноценен и пълен с красиви сънища.

related

Стоки и услуги 2640093296223057034

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item