stoineff

Facebook гръмна след силна реч на летец от Gеrmanwings

Фейсбук полудя по реч на пилот от злополучната “Gеrmanwings” пред пътници


„И ние имаме семейства и ще направим всичко възможно довечера да се приберем при тях”, каза притесненият летец и получил бурни аплодисменти

Прочувствена реч е произнесъл пилот на компанията “Gеrmanwings” малко след катастрофата на неин самолет, при която загинаха 150 души. Разказът за словото на развълнувания пилот беше публикуван във Фейсбук от пътничка, доверила се на компанията за полет от Хамбург до Кьолн въпреки трагедията. Брита Енглиш моли хората, харесали историята й, да спрат да й пращат молби за приятелство в социалната мрежа.

Новинарските агенции разпространиха текста на Брита Енглиш, с който тя благодари на пилота от авиокомпанията. Енглиш споделя, че се качила на борда на техен полет от Хамбург до Кьолн със смесени чувства.

Gеrmanwings

„Но тогава капитанът не само лично поздрави всеки от пътниците, но и произнесе малко слово преди излитане. Не по микрофона от кабината, а в пътническия салон. Той говори за това, че трагедията се е отразила на него и на екипажа му. И още говори как екипажът му се чувства странно и че всички доброволно идват на работа.

За това че и той има семейство, че хората в екипа му също имат семейства и че лично той ще стори всичко възможно довечера да се прибере при близките си.

Настъпи пълно мълчание.

И изведнъж целият самолет избухна в аплодисменти.

Искам да благодаря на този капитан за разбирането на това, което всички си мислим. И за това, че ме успокои преди полета”.

Реакциите на читателите на тази история са накарали мнозина да потърсят интернет страницата на Брита Енглиш и да поискат тя ги допусне до съдържанието ѝ. На което тя отвърна:

„Скъпи Фейсбук-хора,
Не беше нито планирано, нито очаквано, че един малък постинг ще предизвика такава вълна. Благодаря за всички покани за приятелство. Но това е личен профил и аз познавам хората, с които споделям, всички лично. Така и трябва да остане. Благодаря за разбирането”.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item