stoineff

Връзката между разчленената жена в Приморско и убитото дете може да е руснак

Жилището, в което е купено от българката Весела В. и съпруга й – руснак с фамилия Герман, се намира на третия етаж на ул. „Лагуна” 8 в Приморско. 

То е било претърсено из основи и в момента е запечатено. Спецполицаи са извършили акцията във връзка с открития от случайни граждани преди близо месец труп на разчленена жена край резиденция „Перла”, както и заради детенцето в куфара, открито край Пасарел, пише "Флагман".
лагуна 8

За трупа на жената нямаше първоначално информация от полицията, тя се появи, след като Флагман.бг оповести случая въз основа на свои източници.

 Флагман.бг цитира жители на Приморско, че са изключително притеснени и в момента, тъй като пред очите им се водят акции, без да има официална информация. Още повече, че през зимата градът е изключително спокоен и всички хора се познават. Сградата, където е била акцията, е необитаема през този сезон. От ОДМВР заявиха тази вечер, че няма да коментират действията в Приморско.

Полицията е в акция под прикритие в морския град от два дни твърди още Флагман.

Претърсването в жилището на ул. "Лагуна" е извършено снощи, като в него са намерени детски играчки.

 Според местните жители апартаментът е собственост на руско семейство, в което жената е българка. Двамата още в началото не живеели добре, дори не са идвали всяко лято в Приморско.

Руски гражданин е свързан с намереното в куфар убито момченце. Новината, че руснакът и детето са живеели в блок в софийски квартал, засега не е потвърдена от МВР. Според неофициалната информация руснакът е баща на детето и се издирва от органите на реда.

Преди ден стана ясно, че има вероятност за връзка между убитото дете и младата жена, чиито останки бяха намерени край Приморско. Детето бе открито мъртво на 20 март в куфар в Долни Пасарел, а разчленената жена беше намерена две седмици преди това.

"На този етап нито може да да се потвърди, нито да се отрече такава версия", казва по въпроса високопоставен полицейски източник. Засега нито един от двата трупа не е идентифициран. За момченцето на видима възраст 5 години бе разпространен фоторобот, изготвен в МВР. То бе открито в зелен луксозен куфар "Самсонайт" в река Искър във вилната зона на село Долни Пасарел.

Било е голо и завито със синя хавлия на цветя, която бе показана от полицията.

related

новини 3478428417453074974

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item