stoineff

Трагедия: Жена скочи с детето си от 5 етаж на блог в жк. Лазур в Бургас

Информацията, че момиченцето на самоубилата се рускиня Александра Нани е починало, току-що бе опровергана от дежурните в Реанимация на бургаската болница. Специално за "Флагман" от Интензивното отделение казаха, че сърцето дава признаци на живот и Алиса ще бъде оперирана.


За първи път става подобно чудо. Ще бъде направен опит на първо време да оперират ръчичката му.


Трупна линейка откара към моргата тялото на 33-годишната рускиня Александра Нани, която се самоуби със скок от 5-ия етаж в ж. к. „Лазур”. Малкото й момиченце Алиса Дикарева е в бургаската болница. Огромна локва кръв остана на мястото, където е паднала младата жена, заедно с детето си.

По данни на свидетели, жената заедно с момиченцето се прибрала около 18,00 ч. в жилището си. Минути по-късно скочила през терасата, падайки във вътрешния двор на кооперацията. Сигнал за инцидента подали нейни съседи, които се прибирали от работа, съобщава "Флагман".

При извършения оглед на апартамента, обитаван от 33-годишната рускиня, ключът е открит от вътрешната страна на входната врата. Полицаи разпитват съседи и познати на загиналата жена. Изясняват се причините за жестокото самоубийство.


Александра Наний - 33-годишната московчанка, която сложи край на живота си, скачайки с 3-годишната си дъщеричка Алиса от 5-я етаж на апартамента, в който живеела, не е била нито алкохоличка, нито неуравновесена жена. Това сочи профилът й във Фейсбук - Александра е била влюбена в детенцето си и щастливо споделя: "В дома ми живее истински цирков акробат".
Рускинята е харесвала Бургас и с радост разказва на приятелите си, че е обградена с "мартенички, штыркелы, цветущие деревья".

Тя с удоволствие снима морето, разходките до остров Св. Анастасия, Бургас с малките му улички. Почти всяка нейна публикация е свързана и с Алиса. Александра качва и много свои видеоклипове - от детски празници, коледно шествие в Бургас, от срещи с приятели.

Не крие, че България й харесва - намира много общи черти между двете страни, обичаите и нрава ни.

Какво е накарало младата жена да направи фаталния скок, прегърнала дъщеричката си, все още никой не знае.

related

новини 6090831330415928219

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item