stoineff

Нойе Цюрихер Цайтунг: Кабаева е родила дете на Путин?

Отсъствието на руския президент Владимир Путин от публични изяви през последните дни предизвика най-различни слухове.

Последният е тиражиран от швейцарски медии: Алина Кабаева наскоро е постъпила в клиниката "Св.Анна" в Соренго, недалеч от Лугано, където родила дете на руския президент. Информацията е тръгнала от служители на клиниката, но междувременно получава потвърждение и от други места.


Според местната телевизия RSI руската двойка е резервирала две стаи в клиниката, като едната е за родилката, а втората за семейството и бодигардовете. В началото на седмицата и двете стаи били заети, но междувременно били освободени.

"Нойе Цюрихер Цайтунг" цитира неназовани лекари, според които медицинските екипи в една частна клиника в кантона Тисин, където е Соренго, от няколко дни били подсилени. Кабаева преди няколко месеца била посетила същата клиника.

Самият Путин се появи за последно на публично място на 5 март, когато прие в Кремъл италианския премиер Матео Ренци. От тогава насам той не се е появявал пред камерите и може би това е свързано с раждането на детето му, гадае "Блик".

От руското посолство в Швейцария отказали коментар за швейцарския вестник: Коментираме само официални информации".

"Блик" твърди, че това ще е трето дете на Путин и Кабаева след син Димитрий (2009 г.) и една дъщеричка (2012 г.)

Кремъл възнамерява да обяви конкурс за най-голяма журналистическа лъжа по повод публикациите в западни медии, че Владимир Путин ще има дете от гимнастичката Алина Кабаева.

 Това заяви днес прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС, в отговор на молба от сп. "Форбс" за коментар.
"Информацията за раждане на дете на Владимир Путин не съответства на действителността", заяви той. "Планирам да се обърна към хора, които имат пари, с молба да организират конкурс за най-голяма журналистическа лъжа", добави Песков.
ТАСС припомня, че от разтрогнатия си вече брак Путин има две вече възрастни дъщери - Мария и Катерина.
Италианският "Република" писа, че руският президент, който от една седмица не се е появявал публично, не е болен, каквито догадки имаше, а е в Лугано, Швейцария.

related

Свят 4057125190932610253

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item