stoineff

Валери Божинов обяви официално, че се развежда с Николета

Последни новини. Валери Божинов обяви официално, че е поискал развод от плеймейтката Николета Лозанова.


Решението не е от тези дни, а футболистът го е взел още преди два месеца. Спекулациите за евентуалните причини са свързани с редица изневери на хубавицата, но, логично, Божинов отказа да навлезе в пикантни подробности. Единственото сигурно е, че решението за раздялата е на футболиста.

“За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е, че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз ѝ желая всичко най-хубаво!

Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен”, написа Валери на профила си във фейсбук.


По-рано сутринта Николета пусна съобщение, с което отрече да са се случвали споменатите сценарии, довели до развода. Но не каза нищо за самата раздяла.

След признанието от Валери не закъсня и нейната реакция: “В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства - едни ликуват “така й се пада”, други пък ожалват “горкичката, какво ли изживява”.

Не търся и не искам съжаление,


защото смея да твърдя, че животът ми и днес, и днес, и преди месеци, и след месеци ще бъде все така приказен, защото аз държа съдбата си в ръцете си! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля... А сърдечно благодаря за поредния урок!”

Двамата се ожениха на 9 октомври 2011 г. в Правец. За първи път се появиха слухове, че се развеждат, през 2013 г. До това се стигна през 2015-а. Валери и Николета имат дъщеря, Никол, която ще стане на 3 г. на 1 април. Божинов има и син от певицата Алисия. Валери-младши се роди на 12 септември 2007 г.

Интересното е, че точно преди месец Николай Михайлов обяви раздялата си с Алисия.

related

новини 140811883295047976

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item