stoineff

Трагедия: Младеж изгоря след тежка катастрофа в Русе

Мъж е изгорял в лекия си автомобил "Хонда" при тежка катастрофа по бул. "България" в Русе. Инцидентът е станал около 14,45 ч., съобщават от полицията.

Инцидентът станал около 14,45 часа днес. При изпреварване в платното водещо към изхода на Русе лес автомобил „Хонда“, в който, по неофициална информация, пътували майка и син, се блъснал в друга кола, информира ruse-news.com.
ruse-katastrofa

След удара „Хонда“-та, която явно се е движело и с много висока скорост, се ударила в колоните на моста, след което се запалила.

За скоростта на движение говори фактът, че колата е отлетяла на близо 50 метра от моста.

При инцидента на място загинал 23-годишният водач, пътуващата с него жена е откарана в болница с автомобил на Спешна помощ. По информация от болничното заведения 45-годишната жена е с контузия на главата и на единия крак.

На мястото на инцидента били изпратени и 2 противопожарни автомобила, които загасили горящата кола. Движението в района е отцепено, екипи на полицията изясняват причините за произшествието.

Шофьорите на другите две коли се отървали само с наранявания. Взетите им проби за алкохол за отрицателни. Причините за автопроизшествието се изясняват

related

Регионални 1117819369784755069

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item