stoineff

Тенденциите в интериорния дизайн през 2015 година

Със смелото наближаване на пролетта се заражда тенденциозно и желание за промяна, която да ни донесе така жадувания комфорт и уют вкъщи. А защо да не сложим началото на тази дълго чакана промяна с едно освежаване стените на спалнята, всекидневната, детската или трапезарията?

interior-design-2015

Несъмнено, желанието за реализиране на приятна, стилно обзаведена и успокояваща обстановка вкъщи не липса у никого, но дали сме добре запознати с новите тенденции в интериорния дизайн е съвсем друга тема.

Актуални цветове за подобряване на интериора у дома


На какво да заложим - на по-наситените, пъстри и приповдигащи настроението цветове или да следваме класиката, спирайки се на неутралните цветови комбинации?
В случай че вие самите се смятате за новатори, изумяващи непрекъснато близките и приятелите си с иновативните си решения, защо не се замислите над арт детайлите и изключително интересните мотиви, с помощта на които най-сетне ще можете да се насладите на приятна и отпускаща атмосфера у дома?

Колкото до самата цветова гама, значителна част от хората предпочитат да обновят лика на помещението си пребоядисвайки стените в пъстри, изпъкващи цветове като зелено, синьо, жълто, дори червено, с което създават една релаксираща, макар и нестандартна обстановка.
Като цяло, сред най-актуалните цветове в интериорния дизайн през 2015 година са кралското синьо и маслиненото зелено като също не бива да изолираме разбира се пастелните цветове, както и всякакви креативни и смели индивидуални решения в това отношение.

Креативни предложения за обзавеждане на дома


Чудесен пример за успешно цялостно обзавеждане е съчетанието между ретро и съвременни елементи, благодарение на което ще можете да върнете блясъка и очарованието на дома си запазвайки същевременно духа на античното.

Използването на естествени материали като метал, дърво, камък, модерни щампи, постери както и всякакви други декоративни елементи също представлява отличен избор, посредством който ще се снабдите с така желаната стилна, модерна и отпускаща атмосфера у дома!
Статията е предоставена от webselo.com.

related

новини бг 4372849202807321536

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item