stoineff

Последни подробности за смъртта на убитото дете

Двете наскоро осиновени деца, чийто профил съвпада с този на намереното в куфар убито дете край село Долни Пасарел, са живи и здрави, съобщава „24 часа”.

 Те бяха единствените, които бяха с кафяви очи и кестенява коса, както на убитото момче, и точно с неговия ръст - 112 сантиметра. Затова сега разследващите търсят осиновени деца с близък профил.
Разследващите продължават да са затрупани от сигнали за деца, които може да са убитото момченце. Засега обаче те не са дали резултат. От полицията обаче насърчават хората да продължават да се обаждат.

Зеленият куфар „Самсонайт” продължава да е единствената следа, която полицията има. По него обаче няма отпечатъци, а собственикът му не е идентифициран. Знае се, че куфарът е бил закупен в Русия и е бил транспортиран дотам от Белгия през февруари 2014 г. Полицията може да установи самоличността на купувача по кредитната карта, с която е платил чантата. На нея бе намерен баркод, поставен на летище в Кипър върху багажа на рускиня, която пътувала за Москва. Въпросната дам обаче никога не е влизала в България, поне законно.

Куфарът с убитито 5-годишно дете бе намерен в петък надвечер в Искър край въжения мост до село Долни Пасарел. Момченцето е било бито, а главата му блъскана в твърда повърхност.

Починало е обаче от задушаване. След това е бил съблечено, увито в синьо-бяла кърпа и натъпкано в зеления куфар.

related

новини бг 6100065635568712031

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item