stoineff

Какъв оригинален подарък да изберете за мъж?

Какъв подърък за мъж да изберете

Изборът на подходящ подарък за мъж често е труден. Най-напред определете колко близък ви е той и ако е възможно разберете от какво се нуждае.

Също така е много важен и поводът. Ако не е толкова специален, винаги можете да подарите нещо символично- например бутилка вино или някакъв аксесоар.
Ако поводът обаче е рожден ден, особено юбилей, тогава се замислете за по- скъп подарък, нещо по- функционално и подходящо за случая. Тук подходящи са маркови колани или комплекти за бръснене, картина, ако мъжът обича изкуството и т. н. Подаръкът не само трябва да е скъп, но и да сте сигурни, че ще бъде оценен.

Ако мъжът е голям любител на музиката, тогава можете да изберете диск с любимите му песни, на любимата му група или музика от годината му на раждане. Ако ви е много близък и наистина искате да го зарадвате, не се колебайте да му изберете музикални инструменти-  китара, синтезатор, саксофон или пък барабани - зависи от това каква музика обича. Ако поводът е специален, подаръкът ще му остане за цял живот.  Просто бъдете оригинални.
Доста от мъжете си падат по функционални и по- нестандартни джаджи като например флашка, но с интересна форма и дизайн, или пък оригинална чаша със снимка или картина. Каквото и да е, задължително да нестандартно и наистина функционално.

Други мъже толкова много обичат колата си, че понякога ви се струва, че тя е на първо място за него. Така че, ако той е един от тях, може да изберете една GPS навигация, или музикален плейър, с който да включва запалката на возилото и т. н.


Мъжете са момчета, само че пораснали. Разликата между тях е в цената и размера на играчките им. Затова можете да ги зарадвате и с някой сглобяем модел- самолет или подводница например. Защо пък не?

related

Стоки и услуги 1118037411156026345

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item