stoineff

Кошмар: Опожарени коли оставени за ремонт в Сандански

Огнен ад в Сандански изпепели "Форд Фиеста", АТВ и мотор „Ямаха“, паркирани в гаража на автомонтьора Юлиян Д., а непосредствено пред гаража на улицата горяха мерцедесът на брат му, Опел и джип, които били оставени за ремонт от негови клиенти.


Страшният инцидент станал около 1 часа тази нощ в ромската махала, съобщава Struma.bg. По първоначални данни причината за пожара е късо съединение в електрическо табло, намиращо се пред автопарка на 47-годишния монтьор. Сигнал за пожара на тел.112 подали очевидци от махалата. На мястото пристигнали полиция и огнеборци, а малко след това и линейка от Спешна помощ, тъй като на майката на братята й прилошало при ужасната гледка. Медиците бързо стабилизирали състоянието на разстроената жена.

Над час движението по улицата от пазара до кръстовището на ул.“Рила“ бе отцепено от полицаи, заради откъснати изпопадали ел.кабели по земята, по които се предполагало че тече ток. Екип на ЧЕЗ обезопасил района, електрическото захранване в засегнатия участък е изключено. Разследващ екип от РУП-Сандански е направил оглед на място.

2 пожарни автомобила над 2 часа се редували, за да потушат големите огнени пламъци, защото на метри от пожара на улицата имало още над 10 паркирани автомобила на хора от квартала. Работата по установяване на причините продължава. Образувано е и досъдебно производство.

related

Регионални 4490483387255169217

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item