stoineff

Пожелания за абитуриенти

Всяка година през месец Май е месецът на Абитуриентите. Така и тази година голяма част от младите хора ще преминат от една незабравима част от своя живот към друга. Специално за сайта Inter-view.info ние от Pojelaniq-bg.net написахме няколко оригинални пожелания за абитуриенти. Надяваме се да ви харесат!

Днес е най-хубавия ден от училището, защото е дошло време да кажем сбогом.
Приятели нека не се забравяме и запомним този славен ден от живота наш. Обичайте за да бъдете обичани! Обичам ви!
*****
Всички пътища са вече отворени пред теб, ти приятелю сега завършваш. Нека на прага на училището, знанията те водят напред.
*****
Якри, светли, лъскави бижута … Вечер е, но не каква! Вечер на мечти и трансформации. Вечер в която ти порасваш и поемеш по твоя път, пътят на твоите мечти.
*****
Знанията събирани през годините, ще ти помагат при взимането на трудни решения. Решения които ще пишеш в твоята книга на живота. Желая безброй успехи и нека мечтите станат реалност точно сега!
****
Нека животът ви даде здраве, любов, просперитет, радост, щастие, работа и по-високи заплати. Живей със ясна цел и само напред и нагоре!
******
Днес в навечерието на твоето дипломиране, се обръщаме назад за да видим, че училищните години минаха като един миг. Миг на радост, вълнение, трепет и безброй нови знания!
*****

Училище, училище… Със сълзи на очи, всеки ще избере пътя си. Но знайте че пътищата се пресичат и ще се срещнем някъде там. Както се пее в една песен „Пак ще се срещнем след 10 години“ – Мечтайте, дерзайте и само напред, нагоре и винаги с високо вдигната глава! Ние ще останем приятели завинаги, а всичко минало е без значение.
*****

От нашият екип Честит празник още веднъж на всички Абитуриенти, които завършват този така вълнуващ етап от своя живот. Всички забавни и смешни поздрави за абитуриенти може да прочете в сайта Pojelaniq-bg.net – Пожелания за Абитуриенти
Успех!

related

новини бг 2689411602101502427

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item