stoineff

Зловещите убийства са разкрити! Детето от куфара и майка му убити от любовника й

Зловещите  подробности около убийството разтърсиха България!

Петгодишното момченце, открито зверски убито и натъпкано в куфар край ТЕЦ „Пасарел”, и майка му са станали жертва на руснак. Това е основната версия на разследващите, по която те работят в момента. Според полицията първата жертва на чужденеца е майката на момченцето, чийто труп беше открит край Приморско преди близо 20 дни, пише "Телеграф".

Докато полицаите разследвали смъртта на детето, се натъкнали на още по-зловещи детайли – преди да го пребие и удуши, чужденецът на име Герман е убил майка му. Нарязал я на парчета и я изхвърлил в местността Китка в района на резиденция „Перла” край Приморско.

И двете зверства са били извършени преди 10 март, предполагат ченгетата, защото след тази дата предполагаемият двоен убиец е напуснал страната. Това е и причината до момента да няма подаден сигнал за изчезването на детето.

Зловещата история започнала да се разплита, след като бил взет биологичен материал за изследване от трупа на момченцето и от тялото на неидентифицираната жена, открита край Приморско. Експертите открили редица съвпадения, които ги навели на мисълта, че жертвите са майка и син. Разследването до момента е установило, че убитата жена, която по непотвърдена информация се казва Ирина, е собственичката на зеления луксозен куфар „Самсонайт”, в който бил натъпкан трупът на момченцето, научи „Монитор”. Тя носи руски имена, като се предполага, че по националност е рускиня или молдовка. Жената имала близки отношения с убиеца - руснак, който пък бил женен за българката Весела Вачева. За законната половинка се знае, че е работила като стюардеса преди време, но няма никакво отношение към случая. Герман не бил биологичен баща на детето и му се явявал пастрок, с което криминални психолози си обясняват проявената жестокост.

Самият извършител имал имоти по морето и в София, но част от тях не били на негово име. Обитавал и апартамент под наем в столичния кв. „Витоша” на ул. „Яна Язова” 15, който сега е запечатан от полицията.

„Чувал съм купони до ранни зори и силна руска музика през лятото, поради което предполагах, че там може да живее чужденец или поне любител на руската музика”, разказа вчера съсед. Възрастна продавачка от магазина в блока беше категорична, че не е виждала Герман. „Колежката ми от предишната смяна го познаваше, но само по физиономия”, добави още жената. От МВР все още изясняват с какво точно се е занимавал чужденецът, който за българските стандарти бил заможен. Предстоят процедури по обявяването му за международно издирване. Партньорски полицейски служби са съдействали на българските криминалисти за установяване на адресите на чужденеца.

Отрязал главата на жената
Руснакът Герман е убил любовницата си по особено жесток начин. Отрязал главата й, разчленил тялото и го хвърлил в местността Китка край Приморско. На останките се натъкнал турист на 3 март, който в ужас позвънил на тел. 112. Предполага се, че диви животни са влачили останките, защото те били открити разпръснати на голямо разстояние една от друга. Криминалистите се натъкнали на два крака, горната част на черепа, кичур коса, лакътна кост и горната част на торса. Преди да бъде наръфано от животни, тялото било облечено в маркови дрехи, скъпи обувки и луксозно бельо. Предполага се, че е престояло поне 3-4 дни в гората, преди да бъде открито.

related

новини бг 7343131982447142969

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item