stoineff

Топ съвети за пътувания с круиз 2015

Ако решите да изберете круиз вместо абитуриентски бал

Ако решите вместо на абитуриентски бал да отидете на круиз:

Топ съвети за пътувания с круиз 2015


Може би и вие сте едни от онези съвременни авантюристи, които мечтаят за пътувания. Ако и вашият куфар е стегнат седмица преди круиза, въоръжени с опаковъчен лист и интелигентни техники, то добре е да знаете някои специални моменти около самото плаване.

Така или иначе, вие вероятно сте научили, че това, което ще ви донесе подобно изживяване е по-важно от това, което сте пропуснали да опаковате в багажа. Безспорен е факта, че от едно такова пътуване може само да получите „ударна инжекция“ приятни емоции и незабравими спомени. Круизи 2015 са така модернизирани и предлагат пътувания до различни, далечни и непознати дестинации. Те могат да повлияят на удоволствието от вашата круиз ваканция.

Топ съвети за опаковане на багажа преди самия круиз.


1. Пригответе ръчен багаж мъдро. Опаковайте дрехите и важните лекарства в торбички. Това е важно по две причини: Първо, ако багажът ви се губи всеки път докато летите със самолет, то на път с круиз ще бъде през цялото време с вас. Това може да отнеме известно време, за да намерите и след това да се придвижите до следващото пристанище, но ще е от голяма полза във всеки един случай. Предвидете и факта, че ако вашите куфари не са доставени до вашата кабина, може да ви се наложи да ползвате бански костюм или облекло за вечеря, а с ръчния багаж под ръка всичко ще е наблизо.

2. Запознай се с дрес кода на вашия круиз – много съвременни круиз лайнери изискват специално, официално облекло за вечеря. Не са малко и онези, от тях, които държат дрес кода да е бизнес облекло. Това включва за мъжете смокинг, коктейл одежди, панталони костюми или копринени рокли за дамите. Иронията е, че колкото по-луксозна линия на круиз избирате, толкова повече се показват изискванията към по-елегантно облекло. Повечето круизни линии предлагат хранене на шведска маса за вечеря, дори и на официални вечери, а някои предлагат и S чрез рум-сервиз в каютата. Проверете цялостната концепция от характеристика на круизната линия, с която възнамерявате да плавате, за да не сте неприятно изненадани.

3. Предвидете и политиката за хавлия. В повечето случаи, не е нужно да се опакова халат. Те са условие във всички кабини на най-луксозните линии, а много пъти са на разположение при поискване. Така, че бъдете подсигурени и от тази позиция, за да бъде по-комфортно настаняването и престоят ви.

4. Рокля за вашата дестинация или казано по-просто, на някои места са по-формални изискванията, отколкото на други. В случай, че избирате съвременни круизи 2015 добра идея ще е да сте научили много повече за самото плаване, вместо да очаквайте едно обикновено курортно изживяване със спортно облекло.

5. Помислете за опаковане на допълнителен екип, който може да се сгъва в куфара по пътя за круиза и към дома. В много от случаите, хората се прибират от околосветско плаване с куп сувенири, взети от всяко място на спиране и пристанище. Така, че предвидете свободен куфар, за поместването на всичко новости в багажа ви.

6. Пазете всичките важни документи и ги носете винаги с вас. Винаги бъдете уверени, че стягай необходимите документи за самоличност и круизни документи ще може да се идентифицирате по всяко време. Личните документи, а също така, визи и имунизации са важни за всеки пътуващ с круиз.



След като сте се подготвили подобаващо, можете да разгледате предложенията на travelagi.com за екскурзии и почивки на различни дестинации в България и по света. Приятно пътуване!

related

туризъм 5855440302151548562

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item