stoineff

Мистерия: Самоличността на разфасованата млада жена не е установена

Мистерията около разчленения женски труп, открит в гора край Приморско, се заплита. Заради дъждовното време днес издирването около бившата Татова резиденция "Перла" бе преустановено. Още не се знае нищо за самоличността на жертвата, чакат се резултати от експертизи.

До този момент са открити тяло без глава, част от торс и ръце, череп с липсваща долна челюст, шест поясни прешлена, лакътна кост и кичур коса. 

Има и открити части от дрехи, сред тях парчета от сутиен, който според запознати бил луксозен и кафяв на цвят, съобщава "24 часа".

По всяка вероятност разчлененият труп е на млада жена, висока около 170 см. Част от таза и краката бяха открити от група туристи на 2 март следобед на 50 метра от пътя за скалния феномен Беглик Таш.

На 4 март,след претърсване на гората от полицаи, жандармеристи и горски от ловното стопанство "Ропотамо" бяха намерени и другите човешки останки. Те били доста по-далече от мястото, където е забелязан трупът, и най-вероятно са отнесени там от диви животни.

Полицаи вече са обходили хотелите в Приморско, за да търсят има ли изчезнала чужденка, но засега не са попаднали на следа. От местната полиция заявиха, че няма изчезнали хора, обявени за издирване, които да отговарят на профила на открития труп.

Продължава работата по няколко версии, но основната все още е, че жертвата е бежанка, казаха криминалисти. Направило им впечатление, че дрехите на неизвестната жена са маркови, включително и спортните обувки тип кецове, с които е била обута. До дни от полицията смятат да призоват граждани от цялата страна, които имат данни за изчезнали хора, да подадат сигнали.

related

новини бг 8084493580438302529

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item