stoineff

Топ 5 интериорни решения за вашия дом

Ако сега сте преобзавели къщата или апартамента и искате да сложите неща, които да са хем модерни, хем да не изглежда, че живеете в старчески дом. Ще ви предоставим 5 прости съвета, как да направите домът си по-привлекателен за околните.

Interior-DESIGN

1.            Сменете всички стари и грозни вещи. Става дума за онези, които са ви наследствени от бабата на баба ви. Стари библиотеки, чинии за украса или пък чаши, използвани за последно преди 20 години, то е време да ги приберете или да ги продадете. Не сте антиквариат, че да държите стари мебели и украшения. Искате да сте модерни, нали?
2.            Поправете или подменете подовата настилка. Стари килими, черги или пък сте си направили една пъстра черга от различни по-малки черги и прочие — всичко това трябва да си върви. Ако имате и мокет отдолу, стоящ там вече толкова години, задължително трябва да се подмени с нещо модно. Всякакви скъсани парчета и други подобни в кофата.
3.            Огледайте полилеите. Ако имате счупен или повреден наполовина полилей, най-добре го сменете. Ако сте в стара къща/апартамент, то тогава гарантирано и полилеят е от времето на баба ви. Не че може да е грозен, ама нали искате да сте модерни и да не изглеждате като старчески дом.
4.            Банята. Там положението може да стане доста скъпо. Въпреки всички полезни съвети, тя може да излезе най-скъпото помещение, защото не може да смените само едно нещо. Замислете се за плочките или мивката. Със сигурност имате малки шкафчета за всякаква козметика. Вероятно и тяхното време е дошло. Дори ако имате повече пари, обмислете вана (ако нямате) или душкабина. Те винаги, ще са модерни, а ваната никога не е излизала от мода и много домакинства нямат.
5.            Кухнята. Тук имате голям избор. Можете да подмените старите шкафове, особено ако са от онези белите (гарантирано сте ги виждали) със сив кант за дръжка. Те са толкова стари и антични, че само в болниците ги има. Помислете и да смените масата. Някаква хем нова, хем с различна форма. А за едно ъглово канапе? Там изборът е доста голям.


Ако искате да сменяте каквото и да било във вашия дом, то гарантирано ще ви трябват доста пари, а ако искате да ви излезе евтино, то тогава потърсете за евтини интериорни решения.

related

новини 1932076666428918794

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item