stoineff

Великденски подаръци

Великден е религиозен празник, който честваме със семейството си и е изключително забавен, особено когато става дума за даване и получаване на хубави великденски подаръци. В допълнение към това религиозно значение, Великден е и времето от годината, в което празнуваме новия пролетен сезон и подновяването на живота след големия зимен студ, съобщават от Kaymu.
velikden

Когато повечето хора се подготвят за Великден, те мислят за великденските кошници, яйца, кухи шоколадови зайчета, козунаци. Но има толкова много други страхотни идеи за подаръци за Великден, отколкото просто бонбони. Kaymu подбра някои от най-хубавите подаръци, с които да зарадвате любимите си хора.

  • Персонализирани тениски- Това е една от най-популярните дрехи. Ще зарадвате вашите близки като им брандирате готина великденска тениска, с техните имена.



  •  Великденска кошница- Тематичните кошници са страхотни и всеки ги ползва. Изберете цветна кошница, с пролетни цветове и пълна с лакомства. В нея може да сложите аксесоар или статуетка, за дома, която да остане за спомен.



  •  Великденски аксесоари за маса- Всяка домакиня би искала да внесе празничния дух в дома си. Подарете хубава великденска покривка за маса, цветни салфетки и свещници, с форма на зайче или специално изработена кошница за яйца



  •  Бои за яйца- Децата се радват, когато ги включите в подготовката на празника, а боядисването на яйцата е едно от най-забавните занимания. Зарадвайте ги със специален сет, който включва боички и лепенки, за направата на най-красивите великденски яйца.



  •  Фото рамка- Подарете великденска фото-рамка със снимка на вашия любим човек. Това ще остане спомен за винаги и може да му се радвате през останалите дни от годината.


related

новини бг 5790667721516606061

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item