stoineff

Яница и Виолета Филчеви са двете близначки загинали в катастрофата вчера

Близначките Яница и Виолета Филчеви са двете загинали близначки в зверската катастрофа край Стамболийски снощи, пише "Марица", като се позовава на информация от семейството им.
Телата на двете млади момичета са откарани за аутопсия в Патологията на Университетска болница. Припомняме, че в зверската касапница на пътя загина и младо момче.

„Водачката в хюндая ме засече”, каза 23-годишният шофьор на аудито пред разследващите в Септември, след като се осъзнал след инцидента, при който загинаха трима негови приятели - момче и две сестри близначки.


Страшен тътен се чу, беше нещо като бомба. Чак къщите се разтресоха от удара на „Ауди”-то в дървото, разказаха очевидци на зловещата катастрофа, в която на място загина 22-годишен мъж и близначки. В тежко състояние в болница е шофьорът на колата, съобщава "Марица".
Сутринта открих 20 метра от телената ограда и коловете събрани на едно място. Разбрах, че едното от момичетата е било открито обезглавено от жестокия удар, разказа Атанас Мавродиев. Бизнесменът държал селскостопанската си техника в имота на булеварда, където автомобилът влязъл след удара в дървото.

Хора от Стамболийски, пили кафе на бензиностанцията на метри от мястото на удара, разказаха, че секунди преди катастрофата по булеварда профучал с бясна скорост друг автомобил. След него било „Аудито”-то.


По неофициална информация 22-годишният загинал пътник в колата имал бебе на два месеца.

Трагедията се разиграла вчера около 22,40 часа на бул. „Тракия” в Стамболийски. Според очевдци аудито летяло поне със 140 км/ч по надлеза, близо до кръстовището с ул. „Христо Смирненски” се врязало в дърво. След удара автомобилът отскочил, съборил 20 метра от ограда и се забил в паркирана в двор дискова брана.

Вижте още: http://www.inter-view.info/2011/04/blog-post.html

related

Пловдив 2898569074734393393

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item