stoineff

Идеи за банята

idei-za-baniata

Повечето от собствениците на жилища разползагат с малки бани, но въпреки това те също могат да бъдат уютни, луксосзи и елегантни, както и да изглеждат просторни.

Ако сте решили да промените вашата баня, но не знаете как точно да изглежда, може да се ориентирате от тези няколко идеи, които ще прочетете в тази статия.

Можете да разширите пространството по няколко начина:


Ако имате вана, тя със сигурност заема много място. Заменете я с душ кабина и инсталирайте тоалетната и мивката, вградени в стените. По този начин пространството със сигурност ще се увеличи. Двойната мивка не е за предпочитане, тъй като чрез нея се отделя повече място за тръбите. Ако в помещението има неща, които не са предназначени за него, махнете ги от там, за да не изглежда банята ви претрупана, което от своя страна смалява пространството. Идея съща така е да инсталирате плъзгащи се врати, за да освободите повече място.

Пренаредете помещението.


Ако има възможност, инсталирайте голям прозорец. Така в банята ще влиза повече светлина, което създава илюзията за повече пространство. Ако нямате тази възможност, може да постигнете почти същия ефект с голямо огледало, което ще отрази стените, а това изцяло ще промени визията.

Хубаво е подът на банята да бъде в светли тонове. Ако не е, може да смените настилката или просто да поставите посталки в по- ярки цветове. За оптически по- голямо пространство на банята ще помогнат по- големи керамични плочки по стените. Малките плочки не могат да придадат това усещане. Ако желаете по- интересен и различен изглед на помещението си, може да закачите на стената полици с изпъкнал релеф.



Голяма част от пространството в банята заемат тоалетните принадлежности. Ето защо трябва да ги съхранявате на отделно място. Може да си направите нещо, наподобяващо килерче например. Ако харесвате декоративните предмети, слагайте ги на полици в близост до тавана и добре между тях да има светлини. За неповторима атмосфера прибавете свещи или цветни крушки.

related

интересно 8413759564104609260

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item