stoineff

Шофьор на голф се опитва да убие моторист


Шофьор на "Фолксваген Голф" се опита да убие моторист вчера в района на Кресненското дефиле. На магистрала Струма към София пътният килър се опитал да изхвърли от пътя Ангел Ангелов и само уменията на моторджията са му помогнали да се задържи върху машината. При преследването шофьорът на автомобила е блъснал още един мотор и една кола. Всичките му действия на пътя обаче са заснети на видео и са публикувани в социалните мрежи.Шофьорът вече е арестуван и му е постановена мярка за неотклонение 24 часа. Рокерите, свидетели на родеото, обаче подозират голфъра за убийство, извършено през 2013 г. на 100 метра от сегашното местопроизшествие.


Тогава колата, която напълно отговаря на описанието на голфа, притиска мотора на Пламен и спътничката му Десислава Петрова към мантинелата и в един момент изхвърля мотора извън пътя. 37-годишната Деси загива на място, а Пламен е откаран в "Пирогов" с тежки наранявания и опасност за живота.

"Свидетелите и тогава, и сега са единодушни, че действията на шофьора са напълно умишлени и непредизвикани от нищо. Смятаме, че това е един и същ човек, който има вила в района. За шофьора от вчерашния инцидент знаем всичко, но полицията ни помоли да мълчим, докато трае разследването. "

related

новини бг 7864855803565019482

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item