stoineff

Как да се пошегуваме с любимия?

„Мама ще ни гостува”- най-стресовата шега

Днес се чества международният празник на шегата. Всеки първи ден от месец Април е отреден на хумора, шегите и номерата. Според някои източници, празникът възниква още през Средновековието, съобщава международната виртуална общност Kaymu . По това време, в много европейски градове, Нова година е била посрещана на 25 март, а празненствата са продължавали цяла седмица, чак до първи април. От там е и произходът на деня на шегата. Всички, които не са празнували на 25 март са били обект на присмиване и хумор.
В България денят е познат като „ден на лъжата”. Традицията повелява да се пошегуваме с близки и приятели, а целта е само една – повече усмивки и радост в първите дни от пролетта. Освен колегите в работата, най-честият обект на хумора е любимият човек. Често той е поставен на прицел за шеги и закачки. Ето някои съвети по случай деня на шегата:


• „Панталонът ти е разкопчан” – няма мъж, който да не се хване на това, причината е ясна, в бързината те винаги пропускат тези детайли.

• „Имаш червило на ризата” – за да се хване в примката, трябва да имате неуспорими доказателства, че половинката ви може да е поел в грешна посока или пък може да решите да го тествате, на принципа „гузен негонен бяга”.

• „Изцапал си се” – изтрит номер, но винаги работи, особено ако половинката ви има тази „дарба”.

• „Колата я няма” – не препоръчваме този номер на хора със слаби сърца или такива, които скоро са си купили нов автомобил и не са го застраховали.

• „Мама ще ни гостува” – любовта между тъщата и зетя е неизмерима, за да се уверите в тази максима, просто използвайте този номер, гарантираме че работи.

Не забравяйте да се шегувате умерено и с цел забавление, защото смехът е здраве!

related

новини 879282606557169639

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item