stoineff

Анна искала Никита да има европейско образование.

Детският омбудсман на Русия Павел Астахов съобщи в Туитър още подробности за семейството на Анна Леонтиева и сина й Никита, които бяха намерени убити в България. 

Той разкрива защо 35-годишната жена е решила да дойде в България и кога е станало това.
Според информацията, която Астахов има, Анна е решила да напусне Русия със сина си Никита през лятото на 2013 година. Целта й е била да получи постоянно местожителство в ЕС, за да може детето й да има европейско образование.


„Излезли са от Русия през 2013 година, а мъжът й, който е баща на детето, останал в Перм. Те живели в Кипър до края на 2014 година, а бащата на Никита пристигал от време навреме, като финансирал изцяло пребиваването им в чужбина, включително и обучението. В началото на 2015 година (след Нова година) Анна и Никита пристигнали в България”, пише Астахов.

Бабата на Никита вече е разпознала дъщеря си и внука си по снимки. В момента се предприемат действия, за да може бабата и бащата на момченцето да пристигнат незабавно у нас.

Междувременно руския Следствен комитет започна досъдебно производство за „убийство на две и повече лица”.

related

новини 6831274076673361708

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item