stoineff

Как да създадем индивидуален интериорен дизайн?

Всеки от нас е свободен да подбере онези мебели, продукти и цветови схеми, които отговарят най-добре на неговите лични разбирания за красота и хармония.

Усещането за топлота в дома може да се засили с подбора на китеници, възглавници и кувертюри, като внимавате да не го претрупате.
Как да създадем индивидуален интериорен дизайн?

Трябва да се пазите и от помпозните, масивни мебелни продукти, които биха могли да затиснат в желязната си хватка цялото свободно пространство на дома и да блокират въздушния поток, като същевременно оставят твърде малко място за придвижване.

Цветовете на текстила

Естетическите достойнства на вашия жилищен интериор можете да покажете наяве и с правилния подбор на цветове и десени  - те са сред най-силните изразни средства на интериорните дизайнери, макар да са подценявани от средностатистическия човек, незапознат с аранжирането на мебели, цветове, форми, размери и декоративни елементи.

Препоръчвам в по-малките по размер помещения да се селиктират сдържани десени с леки линеарни мотиви или с декоративни елементи. Ефирните тъкани се съчетават добре с изисканите мебели, сложно изпълнените, помпозните, дори грациозните в своята стилистика вещи, но те не са подходящи за ежедневна употреба, пък и са твърде скъпи. Мястото им не е в хола на средностатистическия човек, а в огромното представително помещение!
Как да изградим визията на дома си съобразно философията фън шуй?

Всеки от вас, успял да сътвори дом, в който се чувства удобно, приятно, спокойно и хармонично, където нищо не му липсва, отговаря на най-важните изисквания във фън шуй и мнозина биха му завидели, благородно, разбира се!

Обаче пътят до достигането на тази мантра не е постлан с червен килим, нито пък е заобиколен от реки с мляко и мед.

Големите мебелни вериги ежедневно ни зариват с всякакви предложения – едно от друго по-непрактични, скъпи и неудобни, но вместо да се подлъгвате по „промоциите“, вгледайте се в себе си, вземете онова, от което наистина имате нужда.

Отхвърлете пороците на съвременния комерсиален свят, където първо се извършва продажбата, а след това се казва истината. 

Проявете своята творческа самостоятелност при избора на вещи, консумативи и декоративни елементи за вашия вътрешен интериор, за да се чувствате щастливи и удовлетворени от постигнатото. Това е първата стъпка към приключение, който ви предстои – желая ви успех в пътуването!

Статията е предоставена от  http://webselo.com – копирайтинг услуги.

related

Интериор 2395341274647809098

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item