stoineff

Подбор на тапицерски платове за вашия интериорен дизайн

Формирането на хармонична визия за дома е нелесна задача, с която понякога се затрудняват дори и професионалните интериорни дизайнери, макар аранжирането на мебели, цветови схеми, размери, форми, платове и декоративни елементи да е в естеството на работата им.

Понеже всеки дом е различен, бидейки обитаван от човек със своите особености на характера и вариращи предпочитания, при селекцията на мека мебел за дома, която е от първостепенно значение за практическото му използване, удобствата и визията му, трябва да подходите прагматично и да се абстрахирате от някои популярни „модерни“ разбирания за интериорен дизайн.

Бих могъл да посоча като огромна грешка купуването на помпозни мебели за ежедневни помещения. Макар да са красиви, във великолепието си те заемат твърде много място, затрудняват движението из помещението, пречат на ползвателите му да вършат своите рутинни задължения, а ако забравим за миг всички тези недостатъци, този тип мебелировка е удивително скъпа! Изненадващо високите цени се дължат на обстоятелството, че представителните мебели се произвеждат от фина материя по много високи стандарти за качество, но какво значение има всичко това за вас, когато вместо усещане за домашен уют, сте постигнали витринна визия, подходяща за презентация в мебелен магазин, но не и за всеки ден.

Текстилът – неизменен спътник на всеки обзаведен с вкус дом!


Обръщайки специално внимание на тапицерските платове, бих могъл уверено да заявя, че те, аранжирани правилно, съчетани с меката мебел, цветовете и останалите елементи, изграждащи пъзела на вашето домашно спокойствие, биха могли да засилят усещането за емоционална топлота, вследствие на което провежданите разговори ще бъдат задушевни, приятни, лични и отпускащи.

Мнозина предпочитат цветните и наситени с пъстри цветове текстилни продукти – лично аз съм привърженик на изчистените елементи. С тях придавам индивидуалност на моя интериор, съчетавайки ги с декоративни елементи, например картини, украшения и прочие.

Обмислете всички гореспоменати съвети. Ако е необходимо, купете си някоя книга за начинаещи интериорни дизайнери или разгледайте каталозите на фирми за обзавеждане.

Желая ви успех!
Автор: Кирил Йовев, http://webselo.com – копирайтинг услуги.

related

Стоки и услуги 3341315165419179444

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item