stoineff

Двама души са загинали, а десет са ранени при единадесет катастрофи само за едно денонощие

Двама души са загинали, а десет са ранени при единадесет катастрофи, станали в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. В София са станали 86 леки, 2 тежки произшествия, в които един човек е загинал, а друг е ранен.


Една жена загина, а 25 души бяха ранени, след като камион катастрофира във Върбишкия проход, съобщавакореспондентът на bTV в региона. Инцидентът е станал около 17:30 часа вчера.


Камионът, модел ГАЗ-66, е превозвал работници, наети за бране на див чесън от великопреславска фирма. При спускане към Върбица, той се удря в мантинелата и надвисва опасност над дере.


Машината не е била пригодена за превоз на хора, в каросерията се вижда и дървесина.


Към момента на катастрофата, камионът е презозвал 37 души. Сред тях е била и 56-годишна жена от Върбица, която е починала на място. Друга, на 49 г., е в кома и с опасост за живота. Тя е с кръвоизлив в стомаха и черепно-мозъчна травма.

related

новини бг 8640292524535829923

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item