stoineff

Откриха телата на затрупани в хотел Вероника в курорта Слънчев Ден

Още две тела на работници, загинал при срутването на х-л Вероника в курорта "Слънчев ден" край Варна бяха намерени снощи.



Така жертвите на трагедията, известни до момента, станаха три. Първото тяло беше намерено още в сряда вечерта, когато по време на разрушаването на хотел "Вероника", който е един от най-старите в комплекса, конструкцията му се срути неконтролирано.

До късно снощи екипи на Гражданска защита, пожарната и Червения кръст продължаваха издирването на четвъртия изчезнал при инцидента от сряда вечер.

Междувременно БНТ съобщи, че има задържан по случая. Неговото име е Георги Георгиев и той се е занимавал с наемането на работници за разрушаването. Хората са ангажирани от предлагащите услугите си на черно в района на гарата във Варна.

Вчера Георгиев е обещал по пет лева на час на работещите, ако продължат работата по изрязването на арматурата на колоните, след като координатора на строителните работи на обекта ги е извадил, защото е опасно.

related

новини бг 6148561496422042031

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item