stoineff

Качвали се, или слиза котката по стълбите?

Нагоре или надолу върви котка. Този въпрос зададе на читателите си изданието за забавление 9Gag.com.

Качвали се, или слиза котката по стълбите? По време на този пост, бяха направени хиляди  коментари, които обсъждат и спорят за изображението.

" Първо защото обикновено дървото ще бъде равно на хоризонталната част на стълбите и камъкът е на гърба / вертикалната част на стълбите, "каза един коментатор.

"Много ясно, вие просто трябва да си представите, камерата под различен ъгъл", казва друг.

Изображението показва котка с лапата напред, вървяща по стълби. В зависимост от вашата гледна точка, можете да видите котката захождането със светлината, идваща от тавана, или с поглед идващ от долния етаж.

Качвали се, или слиза котката по стълбите?
Аргументи за котката захождането включват чакълестата текстура на стълбите и нещо, което прилича на лайсна, или цокъл. Това създава илюзията, че котката идва отгоре и се спуска към зрителя.

При това развитие светлината идва от тавана.

Някои хора казват, че точно изглеждат котките, които слизат по стълбите.

Друг аргумент обаче, настоява, че по стълбите може да бъдат мозайка с дървена лайсна, или декоративен ъгъл. Зрителите тогава ще се гледат надолу от горната част на стълбите, а  котката идва към тях.

Други от коментарите пък се позовават на биологията на котката, а именно как точно изглежда котака, която слиза, или се качва по стълбите.
Качвали се, или слиза котката по стълбите?

"Котката се движи нагоре, опашката се използва за балансиране на тялото  и в този случай опашката е издигната нагоре, така че, когато котката използва задните си крака, за да скочи избутва успоредна на линията, използва опашката, за да стабилизира ", каза един коментатор.

"Погледнете опашката на котката -. Тя е обърната нагоре, или обратното на посоката, в която се движи в Ако котката е трябвало да се качи по стълбите, това е опашката ще сочи надолу", казва друг.

А вие как мислите котката слиза, или се качва по стълбите?


related

новини 6117915775719847548

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item