stoineff

Ето го и джигитът с голфа опитал да сгази мотористите


Самоличността на шофьора, който почти не смаза двама мотористи е установена от СДВР. Във Фейсбук основно се споделя версията, че шофьорът на сивия металик VW GOLF с регистрация СА 3384 HA е Павлин Деспотов. 


Дали това е шофьора, който засече моторист на Кресненското дефиле? Очаква се да бъде потърсена отговорност на наглия шофьор, като бивш шеф на КАТ призова да му се направи и психическо изследване.

Pavlin Despotov

"Би трябвало колегите да пратят този водач на психологическо изследване. Един Господ знае дали всичко е наред при него. От гледна точка на медицинско изследване, той може да изгуби свидетелството си".


Това коментира в интервю за Нова телевизия бившият шеф на КАТ Алекси Стратиев по повод подадените от мотористи сигнали за шефьор на Golf, който е засичал нарочно мотори в Кресненското дефиле на 11 април.

Момчетата, които са пострадали, са успели да разчетат регистрационния номер на опасния нарушител и са подали сигнал в полицията.


"Много уязвими са всички водачи, независимо дали са мотористи или велосипедисти. Снимките не могат да бъдат доказателство, но тези, които са заснели нередности, могат да бъдат свидетели и да напишат черно на бяло какво се е случило. Хубаво би било да се приемат любителските записи като доказателство", каза още бившият шеф на КАТ.
Ето и профила на
Павлин Деспотов във Фейсбук - https://www.facebook.com/pavlin.despotov/photos?__mref=message_bubble

В същия ден има видео на още един опит на същия да премаже друг моторист. Ето какво пише автора на видеото:

Да това е същия идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно,но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по- нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя. До тогава не знаех,че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме,те бяха спрели и в един глас казахме идиот с голф. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре,но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора,а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката.

related

София 8085090012225464825

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item