stoineff

Надежда: Телефонът на единият затрупан в комплекс Слънчев ден е дал свободен сигнал

Телефонът на един от затрупаните работници се е включил. Преди минути зетят на Манол, единият от затрупаните работници, случайно решил да набере телефона му. Останал изненедан, когато отсреща чул свободен сигнал.


„Той ми каза: „Татко, на Манол телефонът му е включен и дава свободно.” Веднага тръгнахме навътре с няколко други момчета да звъним по-наблизо, за да видим откъде ще се чуе. Спряха багери, за да има пълна тишина, молим се да го намерим жив и здрав”, съобщава БЛИЦ, цитирайкибащата на Манол Райчо Манолов.

На мястото на инцидента вече има и бус на Криминалистична лаборатория, към момента обаче все още няма информация да е намерен някой от затрупаните работници.

Надеждата работниците, които бяха затрупани в хотел „Виктория”, да са живи, е все по-малка. Не се оправда и очакването, че те са успели да се скрият в асансьорните шахти.

Хотел "Вероника" в комплекс "Слънчев ден" се срути снощи. При инцидента загина един човек, а други трима бяха затрупани. Все още са в неизвестност трима от работниците на обекта.

Името на загиналия е Борислав Асенов. Издирват се Тодор Димитров и Манол Манолов, както и още един работник, чието малко име, по информация на Дарик, е Йосиф.

Бащата на Манол Манолов, представил се като бай Райчо, сподели, че синът му е работил а обекта от 20 дни и без трудов договор. 28-годишният Манол е бил нает като общ работник, който да събира нарязаните железа. Бай Райчо заяви, че ще съди фирмата, отговорна за събарянето на хотела.

Издирването на затрупаните работници продължава с два багера, термокамери и куче на БЧК. Районът около срутилия се хотел е отцепен. На място има полиция и линейка. Резултатът от операцията по издирване на място проследяват и 15-ина близки на затрупаните работници.

related

новини бг 6555112661944125249

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item