stoineff

Тенденции в развитието на изкуствената кожа


Как ще се променя изкуствената кожа за напред? Доста интересен въпрос, защото изкуствената кожа интересува много хора. Тя предлага много интересни качества и предимства, въпреки че е на много достъпна цена. Отговор на този въпрос ще получим от– хората, които знаят всичко за кожата, независимо дали е изкуствена или естествена.

Почистване!

Изкуствената кожа по принцип не е никак трудна за почистване. За в бъдеще обаче може да очакваме кожи, които да са устойчиви на доста повече препарати за почистване. Едва ли ще има нещо, което да може да навреди на кожата, независимо дали е препарат или замърсяване. Това ще премахне едно от най-големите притеснения за кожата като цяло – да не я съсипем с нещо.

Дишане!

Някои от изкуствените кожи не се справят много добре с пропускането на въздух. Това се счита от някои хора за недостатък. Очакваме специалистите в производството на изкуствена кожа съвсем скоро да открият решение на този недостатък, а именно да получим кожа, която да диша.
Порите и патината
Със сигурност има едно нещо, което се забелязва още при сравнението на изкуствена кожа и истинска такава. Става на въпрос за разположението на порите по кожата. При естествената кожа те са много неравномерно разположени, предвид това, че кожата на животното е имала различни извивки по тялото му. Изкуствената кожа предлага перфектно наредени пори, което не за всички е недостатък. Все пак очакваме много скоро възможност за по случайно нареждане на порите, с цел да се постигне по-естествен вид.

Патината, която с времето се появява по естествената кожа, не съществува при изкуствената такава. Нормално е това да е една стъпка напред в еволюцията на изкуствените материали. Те ще се износват, точно както изкуствената кожа, ще променят външния си вид във времето, точно като нея.


По-здрава!

Естествената кожа в доста от случаите се къса и пробива много по-трудно. Изкуствената кожа от своя страна в някои си разновидности много лесно може да бъде наранена. Дали ще се появи някакъв вид армировка на изкуствената материя или ще се появи изцяло нов мето за производството й? Не се знае, но със сигурност очакваме напредък в посока по-голяма здравина. Това би отворило доста врати за използването на по-евтината изкуствена кожа в определена среда, което би повлияло положително разходите.
Изкуствената кожа все още не е хипоалергенна като естествената такава.
Тук ще се намесят най-вече учените. Те ще обработят или създадат такава изкуствена кожа, че тя да предизвиква почти никакви алергични реакции – точно както и естествената такава. Определено и сега не са чести такива реакции. Те са при хора, които са свръхчувствителни и се срещат най-вече при нискокачествени изкуствени кожи.

Тук е време и за една препоръка – купувайте си само качествена изкуствена кожа от доказали се търговци. Atar3 предлагат пълна гама от продукти свързани с изкуствена кожа atar3, дамаските и прилежащите им аксесоари и консумативи. При нужда от повече информация и интерес, винаги може да използвате контактите посочени на уеб сайта за информация.  

related

Стоки и услуги 6558421868154373037

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item