stoineff

18+ Бащата убил и сготвил детето си е съжителствал с травестит

27-годишният Станислав Бакърджиев е съжителствал с травестит на име Роза през 2007 година, съобщи „Български новини”. Той е имал собствено жилище, а живеел от хотел на хотел. Това става ясно от показания, дадени пред гръцката полиция от свидетели и близки на бащата-убиец.
18+ Бащата убил и сготвил детето си е съжителствал с травестит

“Правех компания на приятел и така се запознах със Станислав, а по-късно станахме двойка и до 2010 година живеехме заедно по хотели”, разказва в показанията си бившия партньор на 27-годишния убиец и наркоман.

Личността на детеубиеца се опитват да разчетат през последните часове експерти и психолози. “Става въпрос за психопат, който изпитва удоволствие от болката на другите. Той е човек със здрав разум. Това, че е извършил престъплението по този начин показва, че всичко е планирано от време, а не е спонтанно извършено престъпление. Този човек няма чувства”, коментира пред медиите психотерапевтът Димитра Сфика.
Потресаващи разкрития около убийството на малкото дете направи сайтът „Български новини”. Полицията вече официално съобщи, че 27-годишния й баща Станислав Бакърджиев е нейният убиец. Трупчето на детето е разчленено от собствения му баща и сготвено с други продукти под формата на храна.
По този начин бащата е искал да отвлече вниманието на хората, че това е изхвърлена храна, ако бъдат открити частите от телцето. Докато е хвърлял "сготвеното" тяло, престъпникът се е движел с кърпа на глава, за да се прикрие.

Едната част от тялото на детето е изхвърлено в кофите за боклук, а друга в тоалетната чиния на дома му. Именно там са намерени и остатъци от кръв, от която е направен ДНК тест, което е едно от доказателствата за убийството на малкото дете.

Според информация, в показанията си бащата е казал, че не той е убил детето, а когато се събудил, го намерил мъртво на дивана в локва кръв. След което решил да разчлени трупчето и да го сготви, за да не разбере майката, която през това време била в Германия.

Нишката започна да се разплита от България. Полицаите от отдела за защита на малолетните от престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани.

Важният и ключов свидетел на име Ники, който често оставал в дома на бащата и бе посочен от майката, бе намерен в България. В събота той бе доведен и разпитан от гръцката полиция на граничен пункт Промахон, където стана ясно, че същият знае за случая, като пояснил, че бащата на Ани му е споделил за извършеното зверско убийство.

Показанията на Ники и тези на бащата, които са разпитвани в различно време и място, съвпадат. Дали обаче и същият този приятел е съучастник в убийството, ще стане ясно днес на официалната пресконференция на гръцката полиция, която започва в 12 часа.

related

новини 3811071435344920933

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item