stoineff

19 годишен е с опасност за живота след катастрофа край Исперих

19-годишно момче е с опасност за живота след тежка катастрофа в община Исперих. Заедно с него в автомобила са пътували още трима души. Произшествието станало около 23.30 часа в четвъртък по пътя между селата Паисиево и Китанчево. Това съобщиха от ОД на МВР - Разград.

Неправоспособният с инициали Н.Л. от Китанчево управлявал "Ауди А4" в посока Китанчево. На ляв завой с наклон изгубил контрол над колата, излязъл от пътя и се преобърнал в скат. Водачът и 32-годишният А.С., возещ се на предната седалка, са с тежки травми и опасност за живота в ОАИЛ.

Возещите се на задната седалка Ю.С. и Ю.А. на 20 години от Китанчево се оттървали с охлузни рани. Нито един от хората в автомобила не е ползвал обезопасителен колан. По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.3 от Наказателния кодекс.

Двама души са загинали, а други 20 са ранени при катастрофи, станали в страната през изминалото денонощие, от тях четирима са с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Общо в страната са станали 16 произшествия.

На територията на София са станали 139 леки и едно тежко произшествие. При тях един човек е ранен, загинали няма

Вижте още:  Юридическа защита на пострадали при катастрофи

related

новини бг 7270506175200003373

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item