stoineff

Стилът на обличане- как да го променим

Ако вашият гардероб ви се струва скучен и ви се иска да промените нещо в начина си на обличане, но не знаете как, възползвайте се от нашите съвети. Промяната няма как да стане за един ден, но поне можем да ви помогнем да се насочите към правилната посока. 
 Преди да решите да промените стилът си на обличане, най- напред обърнете внимание на това как се възприемате самите вие.
 Ако носите например очила, можете да ги замените с лещи или с други рамки. Добрата прическа допълва много една визия и освен това прикрива някои недостатъци. Гримът не трябва да е силен, а по- естествен, за да ви подмладява.
 Едва след като сте порабитили върху себе, идва ред на гардероба, ако искате изцяло да го промените.
Стилът на обличане- как да го променим

 Обикновено, когато дрехите са сгънати, те не се виждат и се пропускат възможности. Затова е добре да имате много закачалки за различните видове дрехи
 Купувайте си мъжки и дамски дрехи в по- свежи тонове, ако старите ви са били повече в тъмни и мрачни цветове.
 Ако обичате да носите дънки, си купувайте предимно модели, които стават за всеки сезон, по- изчистени, да отиват на фигурата ви. В този случай не е задължително те да следват модните тенденции. В зависимост от дънките ще изберете и подходящите обувки.
 Относно полите- те не трябва да са прекалено къси. Всяка жена с пола, в зависимост от нейния стил, може да изглежда женствена и красива, изискана и елегантна. Минижупът е модерен сега, но всяка дама трябва да подбира модела според фигурата си.
 Сега за пролетния сезон дамските жилетки са много подходящи. На пазара се предлагат най- различни модели- дълги, къси, с дълги или среди ръкави и т. н. Подходящи за сезона са и саката и по- тънките якета. Тези връхни дрехи могат да се носят на почти всичко. Но ако ги изберете в неутрални цветове и в зависимост от стила ви.
 Винаги пробвайте дрехите преди да ги купите и задължително с вашия размер- нито по- тесни, нито по- широки.   
 Аксесоарите са много важна част от цялостния тоалет- чанти, колани, обеци и т. н. Те допълват визията и я правят по- стилна.

 Винаги бъдете уверени и не променяйте стила си, за да се харесате на другите.

related

новини 3347718638910212807

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item