stoineff

19 годишна туркиня е простреляна в главата, заради участие в реалити формат

Една от най-впечатляващите участнички в музикално шоу по турска телевизия, аналогично на „Гласът на България” – 19-годишната Мутлу Кайя е била простреляна в главата снощи, съобщи „Миллиет”.

Момичето е от населената с кюрдско население област около Диарбекир в Мала Азия, където консервативните възгледи са преобладаващи, особено по отношение на мястото на жената в обществото.

Мутлу е започнала да получава заплахи още от първия ден на своето участие в музикалното шоу. Тя е била простреляна в главата, докато си е в къщи, като изстрелът е дошъл отвън, вероятно от градината пред прозореца. Момичето веднага е било откарано в болница и се намира в тежко състояние.

От полицията съобщиха, че вероятният нападател и стрелец е бил задържан, но не уточниха неговото име поради воденото разследване. Нападението срещу 19-годишната изгряваща певица в Турция идва на фона на изострената ситуация в страната около насилието срещу жени

related

новини 3043129091966663412

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item