stoineff

Нови шокиращи подробности за зверското убийство на 3 годишната Ани

Последни новини. Любовникът на Димитрина Борисова, германският бижутер Георг Щилер, бил замесен в зловещата афера с малката Ани. 

Разследващите подозират участие на 50-годишния прелъстител в бруталното престъпление, като работят по версията, че той участвал в схемата за търговията с невръстното дете.
Гръцките власти са отправили официално искане до немските си колеги Щилер да бъде изпратен в Атина, за да бъде щателно разпитан, пише "Марица". Изискани са и видеозаписи от охранителни камери, запечатали Димитрина и бижутера, както и разпечатки от телефонните им разговори.


Ченгетата обръщат поглед към немеца, след като започват усилена работа по версията, че малкото момиченце е продадено за органи. Съмненията се засилват още повече и от събраната по разследването информация, според която Димитрина имала сериозни контакти с педофилска верига в Берлин. Именно в немската столица живее и върти успешен бизнес със златни и сребърни накити и Георг Щилер.

На 20 март Димитрина пристига в бутика на ул. "Нойе Сонхаузер" в Берлин. В показанията си пред следователите тя заявява, че е отишла при приятеля си, за да вземе пари и да се премести заедно с Ани в Германия.

Според близки до разследването източници обаче това е част от добре измисления план на майката и бащата да продадат 3-годишното си дете. 

Възползвайки се от връзките и финансовите възможности на немеца, който не веднъж е заявявал, че ще приеме българката, но без детето, Димитрина усилено започва да търси старите си познайници, занимаващи се с трафик на деца. Разследващите подозират, че през това време Сава проучва и каналите в Гърция, като помощ му оказва бивш любовник травестит.


За намеренията на извратеното семейство да превърнат дъщеря си Ани в наркотици, свидетелстват и показанията на техен съсед. 

Дни преди Димитрина да забегне в Германия, наемател в "блока на ужасите" чува как двамата наркомани крещят и обсъждат по какъв начин да се отърват от детето си. В момента се проверяват и данните от електронната кореспонденция между Дима и Сава по време на престоя на майката в Берлин. Германски криминалисти също работят усилено по случая, като проверяват всякакви възможни връзки на Щилер с подземния свят. Властите подозират, че ако версията с продажбата на Ани се окаже достоверна, двамата изверги съвсем умишлено са забъркали германеца в престъплението. Идеята им била да се възползват от любовните му намерения към Димитрина и така да използват контактите и парите му.

Адвокатът на Димитрина Ставро Георгиу обаче твърди, че подобна версия е лишена от логика. Въпреки обнадеждаващата хипотеза, че Ани е продадена и би могла все още да е жива, юристът заяви, че събраните до момента доказателства сочат, че тя е убита от баща си. Според него имало категорични доказателства от разследването, които кореспондирали със самопризнанията на Станислав Бакърджиев.

След като беше арестуван, Сава разказа кървавите подробности около зловещото престъпление. Той призна, че е разчленил Ани, варил телцето й в продължение на два дни и впоследствие изхвърлил останките в различни контейнери. От началото на една от най-бруталните престъпни истории до сега, Бакърджиев продължава да твърди, че не той е убил собствената си дъщеричка.

Без да са открили части от тялото или да са спипали някои от участниците в предполагаемия канал, чрез който е било пласирано малкото момиченце обаче, следователите не могат да бъдат категорични каква точно е нейната участ. Работата продължава и по двете версии.

Хероинът отключил шизофрения


Според изтъкнати психолози съвсем вероятно е системната употреба на хероин у Бакърджиев да е отключила тежка форма на шизофрения. Вследствие на болестта е възможно той да е чувал гласове, да е възприел момиченцето си като заплаха, да е имал мания за преследване, че го нападат, че готвят убийството му и т.н., твърдят специалистите. Това би могло да се окаже и най-вероятната причина, поради която той я е убил, а след това и разчленил. В момента Сава е в затвора на остров Корфу, където е подложен на детоксикация, която ще спомогне за изясняване на случая.

related

новини 34359229680641871

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item