stoineff

30 годишен мъж е скочил под влак на Горна Баня

Мъж с неустановена засега самоличност е издебнал малко преди разсейването на мрака на зазоряване преминаващ влак и се е хвърлил на релсите.

По първоначална информация самоубиецът е загинал на място. Влаковата композиция е била спряна, машинистът е в шок.

На мястото на инцидента има служители от полицията и железниците, които са се заели с разследването му.

Кървавата драма се е разиграла на прелез пред казармите на бившата елитна 9-та танкова бригада. По неясни засега причини пешеходецът е бил пометен от влака и части от него са били влачени почти половин километър. Гледката била неописуемо ужасяваща.

Според очевидци, самоубиецът бил на възраст около 30 години, с дълга коса и сам легнал до релсите и си сложил главата на тях.

Районът на инцидента вече е отцепен от полицията. Пристигнала е и линейка от "Спешна помощ".

Инцидентът е станал около 21.10 часа след Владая, когато влакът е бил на влизане в Горна баня. Влакът стои на място. Освен него още един бърз влак от Петрич за София престоява във Владая и още един пътнически влак от Перник за София, който престоява на Драгичево.

Общо три са влаковете, които закъсняват от разписанието си. Ако работата по инцидента продължи, това може да засегне още влакове по линията в посока София, съобщиха от БДЖ.

Това е вторият подобен инцидент за деня в София след като сутринта самоубиец сложи край на живота, хвърляйки се под влак преди гара Подуяне..

related

София 5188934260403346180

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item